Asieldier van de Week

Helaas ziet men in De Dierenstee soms oud-bewoners weer terugkeren in het opvangcentrum. Dat kan na langere tijd zijn, maar ook na kortere tijd als er bijvoorbeeld toch geen sprake is van een goede match. Poes Dropje kwam in april van dit jaar weer terug naar De Dierenstee en is dus inmiddels alweer een half jaar op zoek naar een baas. Ze heeft tot nu toe veel pech gehad, maar hopelijk is driemaal scheepsrecht voor deze zes jaar oude dame.
Dropje is een poes met karakter. Bij onbekenden kan ze even de kat uit de boom kijken, maar eenmaal gewend is Dropje een gezellige dame die van aandacht en spelen houdt en bij je op schoot komt liggen. Wel op háár initiatief overigens. Dropje weet namelijk heel goed wat ze wel en niet wil en dat maakt haar een hele leuke poes, maar ook een die pittig uit de hoek kan komen. Soms is Dropje gewoon niet in haar hum en dat is natuurlijk haar goed recht, maar dat vraagt wel om een baas die Dropje neemt zoals ze is. En zeker omdat Dropje tot nu toe nog niet de juiste baas heeft getroffen, verdient ze echt iemand die haar stoere karakter wel kan waarderen.
Met andere katten heeft Dropje geen klik. Een plek waar ze het rijk alleen heeft, en buiten een frisse neus kan halen, is het beste voor haar. Ook wordt Dropje niet bij jonge kinderen geplaatst. Daarnaast is het belangrijk om te vertellen dat Dropje te zwaar is en nog wat pondjes kwijt moet raken. Wie kan het eigenzinnige karakter van Dropje wel waarderen en heeft een passend thuis voor haar?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.