Asieldier van de Week

Poes Asher is een van de oudere kittens die momenteel in De Dierenstee op een thuis wachten. Deze kittens zijn rond de vier en vijf maanden oud en zoeken een plek waar ze gezelschap krijgen van minimaal een sociale soortgenoot.
Asher is eind april in het dierenopvangcentrum geboren, haar moeder bleek zwanger te zijn toen ze in De Dierenstee terechtkwam. Helaas werd Asher verstoten door haar moeder en daarom verhuisde ze, toen ze nog maar tien dagen oud was, naar een gastgezin om daar met de fles gevoed te worden.
Inmiddels zijn we ruim vijf maanden verder en is Asher uitgegroeid tot een heel leuk, lief en sociaal poesje, maar ook tot een ontzettende doerak. Doe je iets dat Asher niet zint, dan kan ze fel uit de hoek komen. Asher staat heel duidelijk haar mannetje! Ze heeft een heerlijk uitgesproken karakter, maar dat moet je als baas natuurlijk wel kunnen waarderen. De medewerkers van de opvang vinden Asher in ieder geval geweldig!
In het gastgezin had Asher gezelschap van katten én honden en met beiden kan ze het prima vinden. Omdat voor Asher echt een speelmaatje wordt gezocht, is het een vereiste dat ze bij minimaal één soortgenoot terechtkomt. Een tuin is ook een must, want verwacht wordt dat Asher na een tijdje haar energie kwijt zal willen in de buitenlucht. Tot slot is het belangrijk om te vermelden dat Asher een contactallergie heeft, ze eet en drinkt daarom uit kunststof bakjes.
Wie houdt er wel van een dame met karakter en heeft een fijn thuis voor Asher?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.