Shantykoor op slotdag Havendagen

Bij een aangename temperatuur met een heerlijk zonnetje waren afgelopen zondag 3 september op de slotdag van de Havendagen in Rotterdam alle ingrediënten aanwezig om er een groot feest van te maken.
De liefhebbers van Shantymuziek, zeemansliedjes en vrolijke meezingers kwamen goed aan hun trekken. De koren wisselden voortdurend van podium en elk koor was door de dag heen zo’n drie keer te horen.
De zeven podia waren leuk verdeeld over het maritieme gebied rond de Leuvehaven in Rotterdam. Net als andere jaren kon het Shantykoor De Hoeksche Waard ook deze keer weer rekenen op de aanwezigheid van veel fans.
Zij volgen het koor onder leiding van Paula van Wanrooy zo vaak als ze kunnen. Vooral het optreden in de stampvolle grote witte tent op Plein 1940 viel enorm in de smaak bij het publiek. Zij zongen zoals gebruikelijk alle nummers uit volle borst mee. Zingen stemt vrolijk, zingen is gezond.