September = Zwemtember 2023

De maand ‘september’ staat bij Zwem- en Waterpolovereniging ZVS uit ’s-Gravendeel in het teken van ‘Zwemtember’. Het doel is om iedereen kennis te laten maken met onze vereniging alwaar je kunt zwemmen en waterpoloën. Wil je weten hoe een echte startduik moet of wat de beste manier is om een waterpolobal in het doel te schieten? Dat kan in Zwembad de Wellen te ’s-Gravendeel tijdens vier speciaal georganiseerde avonden waarbij beide sporten aan bod komen. De kosten om deel te nemen aan ‘Zwemtember’ zijn vijftien euro, hiermee kan men aan alle vier de avonden meedoen. Voor een ieder die na deelname aan ‘Zwemtember’ lid wordt, is de eerste maand gratis.

Donderdag 7 september: 19:00 – 19:45 uur

Woensdag 13 september: 18:15 – 19:00 uur

Donderdag 21 september: 19:00 – 19:45 uur

Woensdag 27 september: 18:15 – 19:00 uur

Deze informatie is ook via zvs.nu/zwemtember terug te vinden.