Asieldier van de Week

Kater Stef is een van de vele vondelingen die jaarlijks in De Dierenstee worden opgevangen en voor wie zich vervolgens geen eigenaar meer meldt. Waarschijnlijk heeft Stef die ook niet (recent) gehad, want hij voelt zich nog niet helemaal op zijn gemak in het bijzijn van mensen. Niet dat hij lelijk tegen je doet, maar Stef laat wel merken dat hij het heel spannend vindt als je hem benadert. Gelukkig trekt Stef zich niet meer zo vaak terug als hij in het begin deed en zie je hem meer ontspannen. Waar hij het eerst altijd letterlijk hogerop zocht, zien de medewerkers van De Dierenstee Stef nu steeds meer rondlopen. Zeker als hij zich ‘veilig’ waant, (lees: als er geen mensen in zijn kamer zijn) ligt Stef op zijn gemak op de vloer. Hij lijkt stoer, maar waarschijnlijk heeft hij een heel klein hartje.
Stefs leeftijd is geschat op drie jaar en uiteraard is hij inmiddels gecastreerd, iets dat Stef helaas niet was bij binnenkomst. Ondanks dat hij wat rustiger is geworden, vraagt het socialiseren van Stef nog wel tijd, geduld en liefde. Voor Stef wordt dus een baas gezocht die dat allemaal kan bieden en die accepteert dat het even kan duren voordat Stef uit zichzelf contact met je zoekt. Hij kan uitgroeien tot een sociale huisgenoot, maar als toekomstige eigenaar van Stef moet je er ook rekening mee houden dat dit misschien niét gebeurt.
Schrift het verhaal van Stef jou niet af en wil je deze bijzondere kater een kans geven? Neem dan contact op met De Dierenstee voor een kennismaking met deze stoere vent met zijn kleine hartje.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.