Asieldier van de Week

In De Dierenstee wacht Sara op een nieuw thuis. Sara is een leuke en mooie poes van acht jaar oud die helaas al eerder in het opvangcentrum verbleef. Sinds een paar weken is ze weer terug in De Dierenstee, iets dat overigens niets met Sara zelf of haar karakter te maken heeft.
Sara is het type poes dat eerst even goed moet wennen aan nieuwe situaties en nieuwe mensen, ze treedt niet altijd duidelijk op de voorgrond. Eenmaal op haar gemak is Sara een lieve en leuke huisgenoot die je gezelschap opzoekt als ze daar behoefte aan heeft en het fijn vindt om geaaid te worden. Daarnaast is Sara ook een hele zelfstandige dame die graag haar eigen gang gaat en echt niet de hele dag je aandacht nodig heeft. Wel zo fijn als je als baas een huisgenoot zoekt die niet constant achter je aanloopt, maar wel voor gezelligheid in huis zorgt.
Voor Sara wordt een plek gezocht waar ze lekker naar buiten kan en waar geen andere katten en/of honden wonen. Die is ze vanuit een eerder thuis wel gewend, maar Sara houdt van rust en zit niet meer op het gezelschap van soortgenoten of andere dieren te wachten. Het gezelschap van haar baas is voor Sara genoeg en ze waardeert het heel erg als je haar zelf die momenten van aandacht laat bepalen. De toekomstige baas van Sara moet tot slot rekening houden met haar dieetvoer; ter voorkoming van blaasgruis eet Sara speciale brokjes. Wie heeft er een passend thuis voor deze bijzondere dame?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.