HOP en hulp gezocht in Boezem & Co

Hoeksche Ontmoetingsplek (HOP)

Sinds kort kunnen bewoners van Oud-Beijerland terecht bij de Hoeksche Ontmoetingsplek (HOP) in Boezem & Co. Iedereen is welkom bij deze gezellige ontmoetingsochtend op donderdagen tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Koffie, thee en limonade zijn gratis. Kom langs voor een praatje, spelletje of krantje en ontmoet andere bewoners.

Ook kunt u terecht voor de gezellige wandelclub op maandag v.a. 13.30 uur. Bent u het alleen wandelen zat? Sluit dan aan bij deze groep. Er wordt ook samen koffie gedronken. Boezem & Co, Boezemsingel 7, Oud-Beijerland. Meer informatie? Eric van Driel, eric.vandriel@welzijnhw.nl

Hulp gezocht

Welzijn Hoeksche Waard is voor Boezem & Co op zoek naar nieuwe gastheren en gastvrouwen om het huidige team te versterken. De vrijwillige gastvrouwen en gastheren zorgen voor de ontvangst en de dagelijkse gang van zaken in deze prachtige multifunctionele accommodatie, die gelegen is tussen de speeltuin en kinderboerderij in Oud-Beijerland.

In Boezem & Co is er dagelijks aanloop van buurtbewoners. Daarnaast zijn er mensen met afstand tot de arbeidsmarkt actief onder begeleiding van ervaren medewerkers. De mooie ruimtes worden ook gebruikt door bewoners en maatschappelijke partijen.

Voor deze ontmoetingsplek zoeken zij mensen die minimaal een dagdeel per week beschikbaar zijn (liefst maandagochtend of donderdagmiddag), gastvrij en maatschappelijk betrokken zijn en zelfstandig kunnen werken. Het is een fijne plek om bezig te zijn, want er is veel contact met allerlei doelgroepen zoals kinderen en ouderen. In een vrijblijvend gesprek met een medewerker van Welzijn Hoeksche Waard krijg je informatie en kijken we samen of deze vrijwilligersjob bij je past. Voor meer info kunt u bellen of appen met Linda van der Wal, 06-82848467 of mailen met Linda.vanderwal@welzijnhw.nl