Asieldier van de Week

In De Dierenstee wacht Gentle, een Amerikaanse Staffordshireterriër van twee jaar oud, al bijna vijf maanden op een nieuw thuis. Onbegrijpelijk, want Gentle mag dan uit enthousiasme soms een beetje lomp uit de hoek komen, hij doet zijn naam toch echt eer aan! Gentle is een hele lieve en vrolijke hond. Hij barst van de energie, dus verwacht als toekomstige baas geen rustig huisgenootje. Houd je wel van wat onstuimigheid en heb je een grote (omheinde) tuin waarin Gentle zich in kan uitleven, dan maakt hij graag kennis met je. En na een kennismaking ben je verkocht, want Gentle is niet alleen een vrolijke frans, hij is ook goed opgevoed. De commando’s zijn voor Gentle geen probleem en hij kan mee in de auto. Aan de lijn kan Gentle soms trekken, maar hij is heel goed te corrigeren en vindt het leuk om opdrachten voor je uit te voeren.
Het alleen thuis blijven is voor Gentle in principe ook geen probleem, maar omdat hij bij zijn vorige eigenaar niet zoveel alleen thuis hoefde te blijven, zal dit wel langzaamaan opgebouwd moeten worden.
Belangrijk om nog te melden is dat Gentle enige tijd geleden een breuk heeft gehad in zijn rechterachterpoot. Hierdoor is zijn heupkop verwijderd en is zijn rechterachterpoot iets korter dan zijn linker. Soms sleept Gentle daardoor wat met zijn tenen en kan hij een beetje mank lopen, maar gelukkig heeft Gentle hier verder geen last van en heeft hij een goede bespiering die dit overneemt.
Wie heeft een fijn thuis voor dit blije ei en kan Gentle veel aandacht geven?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:    13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.