Asieldier van de Week

In De Dierenstee wachten een paar wat schuwe katten op een nieuwe baas. Deze dieren deelden hun vorige thuis met veel soortgenoten en door alle drukte in huis was er helaas geen tijd om alle katten te socialiseren. Deze dieren zijn weinig menselijk contact gewend en daarom nog redelijk schuw. Voor hen worden dus rustige plekjes gezocht, waar bij voorkeur al een kat aanwezig is, en baasjes die hen in alle rust laten wennen en verder socialiseren.
Gelukkig heeft een van de katten al een nieuw thuis gevonden en nu wordt nog voor Simon, Sully, Soof en Swiebertje een plek gezocht. Twee van hen, Simon en Swiebertje, blijken het heel goed met elkaar te kunnen vinden. Ze spelen enthousiast met elkaar en slapen soms zelfs samen. Simon is een rode kater, Swiebertje is zwart met wit. Beiden zijn ongeveer een jaar oud en ze vinden het contact met mensen nog spannend. Gelukkig is er langzaamaan verbetering te zien in het gedrag van deze leuke katers. Ze voelen zich meer op hun gemak en Swiebertje kan zelfs geaaid worden als hij aan het eten is of eten denkt te krijgen. Simon blijft nog iets meer op de achtergrond, maar ook hij kan, net als Swieber, met veel liefde en geduld zeker uitgroeien tot een sociale en aanhankelijke huisgenoot.
Wie Simon en Swiebertje een kans wil geven en het geen probleem vindt dat ze meer tijd nodig zullen hebben dan hun sociale soortgenoten, kan contact opnemen met De Dierenstee voor een kennismaking.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.