Asieldier van de Week

In de zomervakantie, en de aanloop daarnaartoe, worden er altijd minder dieren geadopteerd dan gedurende de rest van het jaar. Dat heeft uiteraard te maken met het feit dat veel mensen wachten met het adopteren van een dier totdat ze weer terug zijn van hun vakantie. Het is in De Dierenstee momenteel dan ook erg rustig wat de herplaatsing van dieren betreft. Veel katten die normaal gesproken vanwege hun karakter vrij snel geadopteerd zouden worden, moeten daarom nu langer wachten op een nieuw thuis. Lapjespoes Pien is een van deze dieren, zij woont al twee maanden in de opvang en dat is best bijzonder te noemen. Pien wordt eind augustus vier jaar oud en is een leuke en lieve dame. Ze zoekt een gezellig thuis waar ze lekker naar buiten kan en waar geen andere dieren wonen. Pien kan het gezelschap van soortgenoten namelijk niet altijd waarderen en laat ze dan ook duidelijk merken. Waar Pien wél blij van wordt is aandacht van mensen en daar komt ze ook echt bij je om vragen. Dan moet er uitgebreid geaaid worden en komt Pien ook even bij je op schoot liggen, maar vaak niet al te lang want ze heeft nog zoveel andere dingen te doen! Pien kan best een drukke (en soms wat felle) dame zijn, maar ze maakt altijd tijd voor haar baas en kan ook heerlijk relaxen in het zonnetje.
Wie van een poes met karakter houdt en het niet bezwaarlijk vindt dat Pien speciale brokjes eet vanwege haar gevoelige darmen, moet zeker met haar komen kennismaken.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.