Al eens een marathon willen lopen en kan iedereen dat?

Ja dat kan, ervan uit gaande dat je al een (bijna) basis hebt van 10 km.

AV Spirit organiseert jaarlijks de Run Bike Marathon in de Hoeksche Waard.

Zo ook dit jaar weer en wel op zondag 1 oktober.

Aan dit evenement doen deelnemers uit de hele Hoeksche Waard en daar buiten mee. Het is een laagdrempelig evenement waar een ieder die rond de 10km kan hardlopen al aan mee kan doen.

Een kleine Roparun eigenlijk.

Alle deelnemers krijgen sowieso een medaille en een aandenken en iedereen heeft kans op een prijs, dus niet alleen de snelste 3 teams maar elke team die op de 5e,10e,15e etc op de ranglijst eindigt.

Ook kiezen zij elk jaar een goed doel en dit jaar is het de Voedselbank Hoeksche Waard geworden.

Stel een team samen van max 4 deelnemers en doe mee aan dit gezellige event.

Wat houdt dit in. Je loopt in teamverband. Een team bestaat uit minimaal 2 deelnemers en maximaal 4 deelnemers. Per team is altijd 1 deelnemer aan het lopen en de rest aan het fietsen. Hoe meer deelnemers hoe korter de afstand om te lopen wordt. Dus met 4 deelnemers loop je rond de 10 km per deelnemer. De afstand per deelnemer mag het team zelf bepalen als je maar met je team het parcours van 42,195 m aflegt.

Hoe leuk zou het zijn als het bedrijf waar je werk een team samenstelt en het team(s) in een outfit met uw bedrijfskleuren en logo aan de start verschijnt. Gooi het eens in de groep bij je werkgever. Inschrijven kan op onderstaande link: https://totaltiming.inschrijven.nl/form/2023100106239-nl