Supernova, een heldere kijk op oudere en nieuwe sterren, aflevering 100!!!!!

Woensdagavond 7 juni is het weer tijd voor SUPERNOVA, het programma waarin de zogenaamde betere popmuziek centraal staat. Tussen 21.00 en 23.00 uur neemt Herman Verkerk je weer mee langs de pareltjes uit zijn eigen CD-verzameling. Geen grote hits maar de mooiste albumtracks.

Wat kun je deze week horen?

Deze woensdag in verband met de 100ste aflevering de beste tracks uit de voorgaande 99 afleveringen met onder meer albumtracks van: The Moody Blues, Novastar, The Tindersticks, Elbow, Suede, Lambchop, Richard Hawley en Pink Floyd.

Meer informatie

Kijk voor de volledige playlist op de website www.herman-music.nl

Het programma is tot 2 weken na uitzending te beluisteren via https://www.omroephw.nl/programma-gemist/