Bruiloft of partnerschap nu te regelen in online trouwportaal

Regel alles rond jullie huwelijk of geregistreerd partnerschap nu snel en makkelijk online! Voordat de grote dag aanbreekt, is er al veel geregeld en georganiseerd. Een groot deel daarvan, legt u officieel vast bij de gemeente. Zo willen zij van jullie weten wat voor soort huwelijk of partnerschap jullie aangaan, wanneer en waar jullie dat willen doen, wie jullie huwelijk of partnerschap sluit en nog veel meer. Op de pagina Trouwen zien jullie in één oogopslag wat er allemaal bij komt kijken.

Regel jullie bruiloft of partnerschap online

Jullie zien in het trouwportaal van gemeente Hoeksche Waard niet alleen wat jullie allemaal moeten regelen, jullie kunnen de keuzes direct vastleggen. Gewoon vanuit huis en op een moment dat het jullie het beste uitkomt. Het enige dat jullie nodig hebben, is een DigiD zodat jullie beiden in kunnen loggen. Zo maken jullie je eigen, veilige trouwdossier aan. En, verandert er iets in de plannen of voorkeuren? Dan wijzigen jullie dit tot een paar weken voor jullie grote dag ook gewoon online. Een bezoekje aan het gemeentehuis is dus niet meer nodig! Nu alleen nog even langs de bakker, juwelier, bruidswinkel, bloemist…

Hebben jullie vragen of komen jullie er niet uit?

Uiteraard helpen ze jullie graag verder. Ze zijn op werkdagen bereikbaar van tussen 8.30 en 17.00 uur via telefoonnummer 14 0186 of 088 – 647 36 47.

Digitaal waar dat kan

Gemeente Hoeksche Waard is een van de eerste gemeentes van Nederland die zo´n compleet, online trouwportaal heeft voor haar inwoners. Wethouder Robin Heij is hier trots op: “Met dit online trouwloket kunnen onze inwoners hun huwelijk of partnerschap regelen waar en wanneer dat hen uitkomt. Dit is een mooie stap in onze opgave om digitaal aan te bieden wat kan zodat we tijd en ruimte kunnen bieden voor die dingen die onze persoonlijke aandacht vragen en voor inwoners die zaken niet digitaal kunnen of willen afhandelen.”