a.s. dinsdagavond ‘Rolling Stones Special’ in “De Platenkast” Live vanuit de studio.

Het is bijna zover…komende dinsdagavond 13 juni, in Richard’s Platenkast, op Omroep Hoeksche Waard, om 21 uur, een heuse Live Special over de fameuze Rockband The Rolling Stones. Speciale gast én Superfan Bas Koesveld vertelt erover en heeft een playlist met zijn favoriete Stones songs gereed, terwijl gastheer en presentator Richard Zegers ook zijn mooiste 3 nummers erin gooit. Geniet van de dynamische afwisseling in stijlen, van Rock ‘n Roll tot Pop, Blues, Soul, Rock, Country en zelfs een Reggae nummer. Ook een Duet met een andere gigant en wat solowerk. van hun begin tot heden.. Het was moeilijk kiezen maar we hebben een willekeurige tijds playlist die je niet mag missen…Dus.. Stem dinsdag af op www.omroephw.nl en klik Live Radio om 21 uur. Terugluisteren via de site en Radio>Programma Gemist>Platenkast>datum en op verzoek kan ik de 2 uurtjes radio toesturen. Woon je in de buurt? Stap lekker binnen voor een drankje aan het Schouteneinde 20, gezellig! Dit nummer komt ook voorbij. Reacties en tips welkom. Tot dinsdag ?

Leave a Comment