“Geen Bereik” Een nieuwe voorstelling van De Hoeksche Duiven.

In Geen Bereik zet kapitein Harry Haak met zijn zeiljacht De Zevende Hemel nog één keer koers, met zijn trouwe metgezel en alleskunner Olga aan zijn zijde. Het tweetal verwelkomt voor die laatste reis een bont gezelschap reizigers aan boord: de juicevlogster Dionne Kletsmeijer – die een sport maakt van het exposen van BN’ers – klimaat- en milieubeschermster Laura Woei, de hypergevoelige Cora Engel die aan ieder probleem een rits aan theorieën koppelt, de bezorgde mantelzorgster Mylou de Graaf en de echtparen Ies en Otto den Besten en Guus en Jo Stuur-Bakboord met hun sores. En wie is toch die mysterieuze persoon in hut 2 die vreemde teksten uitkraamt? De reis verloopt bovendien allerminst zoals gehoopt en brengt de groep tot op het randje van het uithoudingsvermogen. Zeker als communiceren een heel groot goed blijkt………

Kaartjes voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via de website van De Hoeksche Duiven www.hoekscheduiven.nl of via de mail: info@hoekscheduiven.nl. Een kaartje kost 7,50 euro per stuk.

Hieronder een fragment met Guus en Jo Stuur-Bakboord.