Cafe HW Internationaal: Ge-emigreerde HW’ers in het buitenland.

In de rubriek “Hoeksche Waarders in het buitenland” dit keer Ruud en Wilma Kuipers en Hidde Kolkman met vriendin bij ons in de studio, zij wonen resp. op Tenerife en in Hongarije. En een live gesprek met Bert Mourits uit het verre Canada!  Waaróm zijn ze gegaan, hoe was het vertrek én uiteraard, hoe vergaat het ze nu? Luister mee naar hun verhalen. Leuk voor alle familie, vrienden, kennissen en bekenden! Met muziek die te maken heeft met reizen en vertrekken. Allemaal te horen in Café HW, deze vrijdag 21 april van 20-22 uur. Kent u ook een Hoeksche Waarder die ge-emigreerd is? Laat het mij weten, via FB of app Richard Zegers op 0651223116 of mail de Omroep via www.omroephw.nl. Ook voor op-aanmerkingen etc. Bezoekers met inloop in onze studio zijn welkom. Presentatie Richard Zegers en Bert de Wolff, alsmede de techniek. Klik Live Radio via www.omroephw.nl. Terugluisteren kan ook via de site Radio>Programma Gemist>Cafe HW.

Leave a Comment