Vrijwilligers gezocht in De Waardeloods

Voor de gezellige kringloopwinkel De Waardeloods in Oud-Beijerland, Albert Einsteinstraat 17, zijn ze op zoek naar vrijwilligers voor diverse werkzaamheden.

Ze zijn op zoek naar: kassamedewerkers, mensen met gevoel en ervaring met het testen en repareren van elektrische apparaten, mensen met kennis en ervaring op het gebied van houtbewerken en meubelmaken, mensen die graag willen (de)monteren, mensen die het leuk vinden om de buitenruimte netjes te maken en te onderhouden, ervaren fietsenmakers, mensen die het leuk vinden om spullen in te nemen en te selecteren, chauffeurs en bijrijders en mensen die wassen en strijken leuk vinden.

Heb je interesse in een van deze vrijwilligersjobs of wil je meer informatie hierover? Mail of bel met Linda van der Wal, linda.vanderwal@samencirculairhw.nl 06-82848467

De Waardeloods is onderdeel van Stichting Samen Circulair en heeft als doel te werken aan een meer circulaire gemeente en bied daarnaast ook o.a. werkplekken voor mensen die om verschillende redenen een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.