Supernova, een heldere kijk op oudere en nieuwe sterren, afl. 88

Woensdagavond 15 maart is het weer tijd voor SUPERNOVA, het programma waarin de zogenaamde betere popmuziek centraal staat. Tussen 21.00 en 23.00 uur neemt Herman Verkerk je weer mee langs de pareltjes uit zijn eigen CD-verzameling. Geen grote hits maar de mooiste albumtracks.

Wat kun je deze week horen?

Deze woensdag onder meer albumtracks van: Johnny Cash, Scott Walker, The Moody Blues, The Alan Parsons project, Lambchop, I am Kloot, Curtis Harding, Justin Hayward & John Lodge, The National en Roger Hodgson. Daarnaast drie onlangs verschenen albums van Heather Nova, Warhaus en Bear’s Den.

Meer informatie

Kijk voor de volledige playlist en hoesjes op de website www.herman-music.nl

Het programma is tot 2 weken na uitzending te beluisteren via https://www.omroephw.nl/programma-gemist/