Internationale Vrouwendag bij Café HW.

Ook in de Hoeksche Waard staan we 8 maart stil bij Internationale Vrouwendag. We vieren deze dag met een inspirerend programma en nemen de volgende thema’s onder de loep: huiselijk geweld en digitale emancipatie. Wat houden die thema’s precies in? Welke maatregelen hebben we nodig om huiselijk geweld een halt toe te roepen? En hoe dichten we de ‘digitale’ kloof tussen mannen en vrouwen? Programma• 19.00 – 19.30 uur: Inloop en opening• 19.30 – 20.15 uur: Thema: Huiselijk geweld – Monique Bonthuis• 20.15 – 21.15 uur: Thema: Digitale emancipatie. Over empowerment van vrouwen, het dichten van de digitale kloof, de strijd tegen cybergeweld en het belang van digitaal opvoeden. – Marjolijn Bonthuis• 21.15 – 22.00 uur: Afsluitende borrelAanmeldenWil je er bij zijn? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar: info.internationalevrouwendaghw@gmail.com

Hieronder een fragment uit Café HW Norbert sprak met Olga.