Hoogvliet ‘The place to be’?

Het lijkt er wel op, want het was alweer de tweede keer deze maand dat het Shantykoor De Hoeksche Waard (SKHW) onder leiding van Paula van Wanrooy optrad in Hoogvliet.
Afgelopen zondag was het een speciaal optreden bij Argos Zorggroep Breede Vliet. Doktersassistente Michelle de Bruin had na 44 dienstjaren de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Samen met de heer Leen Verheij had zij het koor uitgenodigd om te komen spelen op haar feestje.
De Argos-collega’s boden Michelle en Leen een mooie bos bloemen aan en een tasje met heerlijke chocolade. Dirigente/accordeoniste Paula van Wanrooy had de uitdaging aangenomen om tussen 10.30 uur en 15.30 uur een wervelende show neer te zetten. Er werd in totaal drie keer opgetreden. Koor, orkest en Paula verwenden het publiek maar werden zelf ook enorm verwend.
Hapjes, drankjes, ze kwamen niets te kort. Het was zondag een win/win situatie.
Wist u dat twee koorleden in Hoogvliet wonen? Zij nemen wekelijks de moeite om te komen oefenen in Mijnsheerenland. Zij zijn besmet met het positieve SKHW-virus. Daar is geen tabletje tegen bestand.