‘De Woonboot’

Dat was het verzoeknummer dat door de ‘fans van het Shantykoor De Hoeksche Waard’ bij Alerimus De Open Waard in Oud-Beijerland gevraagd werd om te komen spelen. En dat doen ze dan natuurlijk graag, want er is al jaren lang een sterke band met deze zorginstelling. En soms blijft het niet bij één keer in het jaar. Shantykoor De Hoeksche Waard onder leiding van Paula van Wanrooy treedt dus graag op bij deze zorglocatie. Het is een beetje ons kent ons en dat bevalt beide partijen tot nu toe prima. Afgelopen woensdagmiddag 22 maart was het weer zover. Er was door de mensen bij de Open Waard deze keer heel specifiek gevraagd om het nummer ‘De Woonboot’ te spelen. De bewoners hebben kennelijk iets met het zielige verhaal van het Rotterdamse echtpaar Nelis en Leentje. De volle zaal genoot enorm en deed op verzoek van Paula enthousiast mee. Er mocht zelfs op de tafels worden gezeten! Het moet niet gekker worden