Supernova, een heldere kijk op oudere en nieuwe sterren

Woensdagavond 8 februari is het tijd voor aflevering 83 van SUPERNOVA, het programma waarin de zogenaamde betere popmuziek centraal staat. Tussen 21.00 en 23.00 uur neemt Herman Verkerk je weer mee langs de pareltjes uit zijn eigen CD-verzameling. Geen grote hits maar de mooiste albumtracks.

Wat kun je deze week horen?

Deze woensdag onder meer albumtracks van: The Tindersticks, Scott Walker, The Moody Blues, Tom Waits, Spain, Elbow, Divine Comedy, The War on Drugs, Travis en The Dire Straits. Daarnaast drie onlangs verschenen albums van The Turin Brakes, The Broken Bells en JP den Tex.

Meer informatie

Kijk voor de volledige playlist en hoesjes op de website www.herman-music.nl

Het programma is tot 2 weken na uitzending te beluisteren via https://www.omroephw.nl/programma-gemist/