Wielewaal Puttershoek & Maasdam

De Wielewaal, iedereen heeft dat karretje inmiddels wel eens zien rijden door het dorp of in de straat. Want dat er veel gebruik wordt gemaakt van de Wielewaal in Puttershoek & Maasdam, dat is een feit! En zo zijn er nog veel meer feiten. Er zijn namelijk 14 chauffeurs actief, die samen 7949 kilometer gereden hebben in heel 2022, verdeeld over totaal 2266 ritten.

Donderdags is de drukste dag voor de Wielewaal. In Puttershoek zijn er veel ritjes naar de winkels en de dagopvang in ’t Huys te Hoecke. Vanuit Maasdam staat het Ontmoetingscentrum bovenaan.

We mogen met elkaar concluderen dat de Wielewaal bijdraagt aan de mobiliteit van de inwoners. En dat is iets waar we met elkaar heel erg trots op zijn!

We hopen natuurlijk dat we in 2023 nog meer inwoners uit Puttershoek en Maasdam kunnen vervoeren en daar zoeken we nog enthousiaste vrijwilligers voor! Lijkt het je wat om ook onderdeel te zijn van dit mooie initiatief en chauffeur te zijn voor dit kekke karretje? Dan kunt u zich aanmelden via info@welzijnhw.nl of via 088-7308900