Vaccineren tegen corona nu ook in Strijen

Bent u nog niet of niet volledig gevaccineerd tegen corona? GGD Zuid-Holland Zuid heeft nu ook een tijdelijke vaccinatielocatie geopend in Dorpshuis Streona in Strijen. U kunt hier elke maandag- en dinsdagmiddag van 14.00 tot 18.00 uur terecht voor een coronavaccinatie.

U kunt zonder afspraak langskomen en de vaccinatie is gratis. Vergeet niet een mondkapje en geldig legitimatiebewijs mee te nemen (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart). Behalve in Streona bent u op woensdag of donderdag nog steeds van harte welkom om u te laten vaccineren in het gemeentehuis van Oud-Beijerland. Let op: de priktijden in het gemeentehuis in Oud-Beijerland zijn gewijzigd van de middag naar de ochtend.

Vaccinatiedagen en -tijden Dorpshuis Streona

Maandag 14.00 – 18.00 uur
Dinsdag 14.00 – 18.00 uur

Adres: Stockholmplein 6 in Strijen

Vaccinatiedagen en -tijden gemeentehuis Oud-Beijerland

Woensdag van 9.30 – 12.00 uur
Donderdag van 9.30 – 12.00 uur

Adres: W. van Vlietstraat 6 in Oud-Beijerland

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over corona en het vaccineren bij u in de buurt op de website van GGD Zuid-Holland Zuid.