Leuke Muziek, Gasten en Lokaal Nieuws in Café HW, kom erbij!

Deze vrijdagavond, vanaf 20 uur, is er weer de wekelijkse Live Café HW in Puttershoek, een fijn muziek-nieuws en praatprogramma met lokale personen en actualiteit over wat er allemaal gebeurt in de Hoeksche Waard. Deze week in de studio Jasper van Everdingen. Als journalist vertelt hij over dit vak en praat ons bij over de situatie met sport en nieuws. Verder Teuna en Leen den Hartog die recent weer een podium bieden voor allerlei bands. Ze vertellen over hun passie en achtergrond maar ook wat er nu staat te gebeuren. En we draaien wat van hun favoriete muziek, ouderwetse Rock ‘n Roll! Yes! Uiteraard ook lokaal en ander nieuws die we doornemen uit kranten en media én muziek waar je het weekend vrolijk mee ingaat.. Zin om te komen in de studio? Kom erbij en schuif aan de bar. Presentatie Richard Zegers. Techniek en mede presentatie Bert de Wolff. Hieronder zo’n lekker ouwe Rock ‘n Roll nummer. Tot vrijdag! Van 20-22 uur dus.