Asieldier van de Week

De vier jaar oude poes Odette is een van de vele vondelingen die jaarlijks bij De Dierenstee worden binnengebracht en waarvoor zich helaas geen eigenaar meer meldt. Het zijn dieren die ook nergens als vermist staan geregistreerd, dus dan mag er na een quarantaineperiode van veertien dagen een nieuw thuis worden gezocht.
Odette is een klein poesje met een groots karakter. Ze is een echte dame met een beetje pit, want Odette laat zich de kaas niet van het brood eten! Ze houdt van aandacht en van kroelen, maar vindt het ook fijn om haar eigen gang te kunnen gaan, dus voor Odette wordt een baas gezocht die haar zelfstandige karakter juist fijn vindt en háár laat bepalen wanneer er wordt gekroeld. Daar krijg je een enorm leuke en vooral speelse huisgenoot voor terug!
Bij Odette is enige tijd geleden een voedselallergie geconstateerd. Op dit moment eet ze Anallergenic brokjes van het merk Royal Canin waardoor haar geïrriteerde huid weer tot rust is gekomen. Als haar toekomstige eigenaar Odette aan ander voer wil laten wennen, moet dat zeer zorgvuldig gebeuren. Het heeft ook tijd nodig, want pas na ongeveer zes weken kan echt vastgesteld worden of Odette wel of niet goed reageert op ander voer. Haar allergie vraagt dus aandacht en tijd, de medewerkers van De Dierenstee informeren je er graag over.
Verder heeft Odette eigenlijk niet veel wensen als het om haar nieuwe thuis gaat, als ze maar niet bij een soortgenoot terechtkomt, want daar heeft ze een hekel aan. Odette zoekt een rustig plekje voor haar alleen, met een tuin en genoeg ruimte voor haar uitgesproken persoonlijkheid.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.