Lokaal nieuws, gasten en muziek in Café HW

Vrijdagavond vanaf 20 uur, 2 uur lang een gezellig buurtcafé. Én bij jou om de hoek! We hebben 2 gasten in de studio, Gitty en Yvonne, die vertellen over de activiteiten van Kringloopwinkel ‘De Overbrugging’. Ad Valkenburg geeft een toelichting op een roerig politiek landschap. Laura Appelo heeft een bijzondere aankondiging op muziekgebied, En ook, hoe is het grote evenement HoekseFest eigenlijk geweest? Met ruim 3000 feestvierders! Daar hoor je Patrizia van der Plicht ook over. Tussendoor de kranten, media en meningen. En natuurlijk fijne vrijdagavond muziek waar je helemaal ‘Zen’ van wordt.. luister hieronder maar.. als je langs wilt komen op het Schouteneinde 20 te Puttershoek ben je welkom..Presentatie Richard Zegers en techniek Sem Bakkers. Tot vrijdagavond!