Supernova, een heldere kijk op oudere en nieuwe sterren

Woensdagavond 12 oktober is het tijd voor aflevering 67 van SUPERNOVA, het programma waarin de zogenaamde betere popmuziek centraal staat. Tussen 21.00 en 23.00 uur neemt Herman Verkerk je weer mee langs de pareltjes uit zijn eigen CD-verzameling. Geen grote hits maar de mooiste albumtracks.

Wat kun je deze week horen?

Deze woensdag onder meer albumtracks van: The Alan Parsons project, Keane, Pink Floyd, The Tindersticks, Lambchop, Oscar and the Wolf, David Sylvian, The Moody Blues, Johnny Cash, The Magnetic fields, Dream Theater en Don Henley.

Meer informatie

Kijk voor de volledige playlist en hoesjes op de website www.herman-music.nl

Het programma is tot 2 weken na uitzending te beluisteren via https://www.omroephw.nl/programma-gemist/