Internationale campagne Orange the World

Van vrijdag 25 november tot en met zaterdag 10 december is de internationale campagne Orange the World. Deze campagne richt zich op het stoppen van geweld tegen vrouwen. Ook onze gemeente sluit zich hierbij aan.

De komende maanden maken zij hier, samen met Soroptimisten Hoeksche Waard-IJsselmonde, een mooi programma voor. Als onderdeel van dit programma willen ze een preventieve activiteit aan inwoners van de Hoeksche Waard aanbieden. Dat is een activiteit die is gericht om geweld tegen meisjes of vrouwen te voorkomen en/of vrouwen te versterken. Hiervoor doen zij een oproep aan alle organisaties, instellingen, verenigingen in de Hoeksche Waard: Wie organiseert in de campagneperiode een activiteit die gericht is op het stoppen van geweld tegen vrouwen?

Heeft u een leuk idee? Geef het door

Heeft u een leuk idee voor een activiteit? Mail dit dan voor maandag 10 oktober naar GenIZ@gemeentehw.nl. Vermeld hierbij uw naam, organisatie en beschrijf uw idee. Dan nemen zij contact met u op!