Heerlijk avondje was vroeg dit jaar!

Afgelopen zaterdagavond 29 oktober was het feest in de kerkzaal van De Open Hof aan de Willem van Vlietstraat 2a in Oud-Beijerland. Nee, geen Sinterklaasfeest maar een heerlijk meezingconcert van het Shantykoor De Hoeksche Waard onder leiding van Paula van Wanrooy. In de uitverkochte zaal deed het publiek enthousiast mee met de bekende zeemansliedjes en andere gezellige liedjes die de revue passeerden. En het leuke was dat het publiek via de website van het Shantykoor vooraf zelf had kunnen aangeven welke liedjes gezongen moesten worden. Het was dus eigenlijk een beetje ‘hun’ avond. En daar doen de koorleden en de musici, met Paula aan het roer, het ook voor. Het gaat er om dat het publiek vermaakt wordt. Het prachtige nummer ‘Mull of Kintyre’ werd deze avond ondersteund door heuse doedelzakmuziek van broer Daniël en zus Nathalie Moerenhout. Heel indrukwekkend! Het bleek maar eens te meer dat Het Shantykoor De Hoeksche Waard erg populair is. Niet alleen in de ‘eigen’ Hoeksche Waard maar ook daarbuiten. Dit jaar werden er al zo’n 40 concerten gegeven onder andere in Zoutelande, Ridderkerk, Noordwijkerhout, Den Haag, ’s-Gravendeel, Spijkenisse, Rotterdam, Numansdorp, Poortugaal en het was elke keer weer een fantastisch feest.