“De Platenkast” met oude namen en speciaal muziek.

Deze dinsdagavond Richard’s Platenkast vanaf 21 uur met 1e uur veel oude bekenden als Roy Orbison, The Four Tops, CCR, Manfred Mann, Eric Burdon & The Animals, Mungo Jerry, Steve Miller Band, The Doobie Brothers en onze eigen Shocking Blue en After Tea. Hoor ook een prachtige Beatle cover van een jonge John Denver! In het 2e uur vanaf 22 uur voor liefhebbers van Roots, Americana, (Alt) Country, Blues, Soul en Singer-Songwriters. We openen met een live nummer van de net overleden Rock & Roll held Jerry Lee Lewis, samen met Tom Jones! Hoor ook John Fogerty (ex CCR!), Wilco, Dr.John, Bruce Springsteen, de pas in concert gehoorde Tedeschi Trucks Band én de Nederlandse groep Daryll-Ann. Klik Live radio www.omroephw.nl. en terugluisteren kan ook via Programma Gemist. Samenstelling en Presentatie Richard Zegers. Tips en Suggesties welkom (kan via 0651223116). Hieronder een nummer alvast. Tot dinsdagavond, live uit studio 2 te Puttershoek.