Verbouwen? Vraag een flitsvergunning aan

Wie in gemeente Hoeksche Waard een dakkapel wil plaatsen op zijn woning, hoeft niet lang te wachten op de benodigde vergunning. Voor eenvoudige bouwwerkzaamheden kunt u een flitsvergunningen aanvragen.

Als u gaat (ver)bouwen aan uw woning, dan wilt u dat graag eenvoudig en snel kunnen doen. Niets vervelender als u eerst een lange vergunningsprocedure moet doorlopen. Een vergunning aanvragen duurt normaal gesproken zo´n 8 tot 14 weken. Flitsvergunningen kunnen binnen 10 werkdagen worden verstrekt. U vraagt de vergunning via de normale weg aan, maar u krijgt wel versneld antwoord.

De flitsvergunning is bedoeld voor eenvoudige bouwwerkzaamheden rondom uw woning. Hieronder vallen onder andere dakkapellen, dakopbouwen, in/-uitritten, kozijnen, bijgebouwen, overkappingen en erfafscheidingen. Wilt u één van deze zaken realiseren? Controleer dan op deze pagina of het in aanmerking komt voor een flitsvergunning.