`s-Gravendeel geeft voorsprong uit handen tegen Cabauw

Na de minuut stilte voor de slachtoffers van Nieuw Beijerland, werd er afgetrapt voor de 1e bekerwedstrijd thuis tegen Cabauw.

Zoals we de afgelopen wedstrijden ook al zagen, ging `s-Gravendeel voortvarend van start. Er werd aanvallend gevoetbald en in de 3e minuut was het al raak voor Ryan Aarnoudse na een voorzet op maat van Perrie Huisman.In de 15e minuut werden de rollen omgedraaid en was het Perrie die de bal binnen kon tikken na een voorzet van Ryan, 2-0. Een prima begin en er leek niets aan de hand. Uit het niets kwam Cabauw op 2-1 via een kopbal.
`s-Gravendeel leek niet onder de indruk. In de 34e minuut kon Cabauw de gelijkmaker binnen tikken, die door de eerdere aansluitingstreffer hun kansen roken. `s-Gravendeel leek het helemaal kwijt en twee minuten later werd er gedacht dat de bal over de achterlijn ging. Cabauw ging echter verder en kon de bal binnen tikken en liet de verdediging verbijsterd achter met de 2-3 voorsprong voor Cabauw. Dit was ook de ruststand.

In de 2e helft ging `s-Gravendeel op zoek naar de gelijkmaker. In de 65e minuut lukte het Levi Vugts om deze verdiend te scoren. Beide ploegen gingen voor de winst. De wedstrijd werd uiteindelijk in de 85e minuut beslist na fout ingrijpen van keeper Jurre de Ronde, waardoor de aanvaller van Cabauw de bal kon binnen koppen en de eindstand op 3-4 bracht.

Volgende week speelt `s-Gravendeel hun 2e bekerwedstrijd uit tegen NOC Kralingen om 14.30 uur.