Echtpaar Sterk-Westbroek uit Oud-Beijerland viert briljanten huwelijk

Op 12 september vierden de 88-jarige heer T. (Teun) Sterk en de 86-jarige mevrouw J. (Jenny) Sterk-Westbroek uit Oud-Beijerland hun 65-jarig huwelijksjubileum. Om die reden ging burgemeester Aptroot bij hen op bezoek. Met een feestelijk boeket en het ingelijste gedicht `Tweezaamheid´ van de dichter van de Hoeksche Waard Rick Jan Hitzerd feliciteerde hij het echtpaar namens het gemeentebestuur met hun briljanten huwelijksjubileum.

De schipper en de schippersdochter leerden elkaar op een zaterdagavond kennen tijdens het wandelen op de dijk. Het was liefde op het eerste gezicht. Teun en Jenny gingen na hun trouwen op binnenvaartschip `Luctor´ wonen en werken. Inmiddels wonen ze alweer vele jaren met veel plezier in Oud-Beijerland.

Het stel kreeg 2 zoons en 1 dochter en ze hebben inmiddels ook 4 kleinkinderen verwelkomd. Het mooie huwelijksjubileum werd met het hele gezin tijdens een gezellig etentje gevierd.