Asieldier van de Week

Nog een maand en dan wacht kater Chewie al een jaar in De Dierenstee op een nieuwe baas. Tot nu toe is er helaas weinig interesse voor Chewie geweest en dat heeft waarschijnlijk met zijn karakter te maken. Chewie is een prachtige kater van zes jaar oud. Hij is lief en aanhankelijk zijn en kruipt graag bij je op schoot, maar Chewie heeft ook een andere kant. Een felle kant en dat is ook de reden dat er afstand van hem is gedaan. Zijn vorige baasjes zijn, sinds het gedrag van Chewie een aantal jaar geleden veranderde, niet over een nacht ijs gegaan en hebben veel ondernomen om Chewie rustiger te krijgen, maar helaas zonder resultaat. Chewie kent zijn grenzen niet altijd en kan flink uithalen, iets dat waarschijnlijk te maken heeft met het feit dat hij te vroeg bij zijn moeder is weggehaald.
In de opvang heeft Chewie ook uitgehaald naar medewerkers, maar zijn hele extreme kant heeft men nog niet gezien. Sterker nog, Chewie is het laatste half jaar een stuk rustiger geworden en haalt eigenlijk nooit meer naar mensen uit. Hij is heel nieuwsgierig, komt altijd kijken wat je aan het doen bent en Chewie springt op je schoot of zelfs rug. Toch kan niet met zekerheid worden gezegd dat Chewie nooit meer zijn felle kant zal laten zien, hij blijft onvoorspelbaar. Daarom wordt een baas gezocht die om kan gaan met het bijzondere karakter van Chewie, zijn gedrag accepteert en hem goed kan ‘lezen’. Een rustig thuis is ook belangrijk, Chewie kan niet bij andere dieren en jonge kinderen worden geplaatst.
Wie schrikt het verhaal van Chewie niet af en wil deze langzitter een kans geven?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee
Groene Kruisweg 14a

3281 KB Numansdorp

Tel. 0186 – 655 150

Email: info@dierenstee.nl

Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.