Schotgroep BV partner van Hoeksche Waardse Uitdaging

Na vorig jaar sponsor te zijn geworden, breidt de Schotgroep BV, multidisciplinair Aannemingsbedrijf uit Numansdorp, die ondersteuning uit door voor drie jaar partner te worden van de Hoeksche Waardse Uitdaging. De Hoeksche Waardse Uitdaging koppelt vragen van stichtingen en verenigingen aan mogelijkheden de het bedrijfsleven biedt.

Linda Sanders, manager van de Hoeksche Waardse Uitdaging geeft aan dat partners onmisbaar zijn voor het bestaan van haar Uitdaging: “We zijn ontzettend blij dat Schotgroep BV onze partner wordt. We hebben al veel van onze uitdagingen met hun inzet kunnen aangaan en nu ze partner zijn, kunnen we hun deskundigheid nog breder inzetten.”

Voor Desmond Schot, directeur van Schotgroep BV is de stap een logische: “Wij vinden het, als ondernemers in de Hoeksche Waard, belangrijk iets terug te doen voor de samenleving. Maatschappelijk betrokken ondernemen staat dan ook hoog op onze prioriteitenlijst. Dat er in de Hoeksche Waard veel vragen zijn bij stichtingen en verenigingen waar wij iets aan kunnen bijdragen, door materiaal, menskracht of kennis beschikbaar te stellen, maakt dat we dat op een goede manier kunnen doen. De samenwerking het afgelopen jaar was zo goed en past zo goed bij ons, dat we het een logische stap vonden om partner te worden.”

Meer weten over wat de Hoeksche Waardse Uitdaging doet? Kijk op www.hoekschewaardseuitdaging.nl. Hier zijn ook de partners en sponsoren terug te vinden en er kunnen vragen voor de Hoeksche Waardse Uitdaging gesteld worden.