Kleine Hits en Grote Verrassingen in “De Platenkast”

Deze dinsdagavond te horen, de kleinere hits en grote verrassingen met onbekende nummers van 60’s & 70’s artiesten. Een heel vroeg nr. van Neil Sedaka. Verder The Beach Boys en The Everly Brothers, Simon&Garfunkel, Rod Stewart met zijn Faces, Marty Wilde, George Harrison en Cat Stevens. Ken je Labi Siffre nog? En hoe klonk Deep Purple in het begin? Verder 2 verzoek nrs uit Groot Brittannie. Van eigen bodem Focus én…Marianne Noble..? Ja, wie is zij..? Hoor het verhaal erachter…In het 2e uur Roots, Americana, Alt-country, Blues en singer songwriters. Mooie luistermuziek. Met o.a. Three Dog Night, Bread en The Allman Brothers en we openen met heerlijke oude Blues van Howlin’ Wolf! maar ook veel onbekend oude én nieuwe artiesten. Luister mee vanaf 21 uur. Samenstelling en presentatie Richard Zegers. Reacties en terugluisteren kan ook, allemaal via de website https://www.omroephw.nl/programma-gemist. Hieronder een leuk nummer. Tot dinsdag!