Gezond Natuur Wandelen in Oud-Beijerland zoekt enthousiaste wandelbegeleider

Wekelijks een uurtje wandelen met andere mensen samen, in een rustig tempo, begeleid door vrijwilligers die onderweg iets vertellen over de natuur en/of de omgeving en daarna een kopje koffie of thee, dat is Gezond Natuur Wandelen! In Oud-Beijerland is zowel een wekelijkse wandeling als een maandelijkse wandeling. Elke vrijdag om 10.00 uur vertrekt vanaf de Open Hof een wandelgroep en elke eerste zondag van de maand om 15.00 uur vanaf Klein Profijt in Oud-Beijerland.

Lijkt het u fijn om anderen te helpen om (meer) in beweging te komen? Heeft u minimaal 1x per maand tijd hiervoor. Doe dan mee als vrijwillige wandelbegeleider met Gezond Natuur Wandelen. Wij zoeken voor de wandeling vanaf de Open Hof in Oud-Beijerland nog mensen die een wandeling willen begeleiden. Bel of mail met Bianca den Ouden 06-45653886 of bianca.denouden@welzijnhw.nl Kijk ook op www.welzijnhoekschewaard.nl/activiteiten en www.gezondnatuurwandelen.nl