Bibliotheek Nieuw-Beijerland zoekt bestuursleden!

De Bibliotheek in Nieuw-Beijerland, gevestigd aan de Achterstraat 24, is dringend op zoek naar een gedreven voorzitter en secretaris. Bibliotheek Nieuw-Beijerland is onderdeel van Samenwerkende Bibliotheek Korendijk, maar heeft een eigen bestuur.

De taken die o.a. bij de voorzitter horen zijn vergaderingen leiden (6x per jaar een bestuursvergadering en 2x per jaar een medewerkersvergadering) en contacten onderhouden met de andere bestuursleden. De taken die o.a. bij de secretaris horen zijn agenda’s maken in overleg met voorzitter, notuleren, contacten onderhouden met o.a. de gemeente, de beheerder van het gebouw e.d. en met de media.

Vindt u het leuk om samen te werken met een enthousiaste groep vrijwilligers en heeft u hart voor boeken? Meldt u aan of vraag meer informatie op bij Anneke de Ruiter, 0186-692413.