j Radio Hoeksche Waard - FM 96.0 - Stichting Reclame Omroep Hoeksche Waard
 
Stichting Reclame Omroep Hoeksche Waard

Doelgroepafbakening

Het grootste voordeel van Radio Hoeksche Waard is de mogelijkheid een selectieve doelgroep te bereiken. Stel, u heeft een bedrijf in de Hoeksche Waard. U kunt dan eenvoudig met Radio Hoeksche Waard de mensen uit uw eigen streek bereiken. Zo verspilt u geen zuurverdiende centen aan mensen die niets hebben aan uw boodschap. Dat is het grote voordeel van lokale radio.

ImageRadio Hoeksche Waard: altijd en overal

Bijna elk Nederlands gezin heeft een radio. Zelfs 98% van de automobilisten beschikt over een eigen autoradio. 10% daarvan luistert naar een CD en de rest luistert onderweg naar de radio. Dus uw reclamespot kan door iedereen in de Hoeksche Waard en daarbuiten worden beluisterd.

Niet iedereen leest de krant! Het unieke van radio is ook de mogelijkheid om mensen op de meest ondenkbare plaatsen te bereiken. Een automobilst leest geen krant en kijkt geen tv tijdens het autorijden, maar luistert wel naar de radio. Zelfs een fietser of wandelaar kan tegenwoordig radio luisteren, bijvoorbeeld via de mobiele telefoon. RADIO BEREIKT DUS IEDEREEN, ALTIJD EN OVERAL.

Radio zorgt voor top-of-mind-awareness

Op de radio kunt u uw boodschap frequent herhalen. Onderzoek heeft uitgewezen dat een boodschap minstens drie keer gezien of gehoord moet worden voor hij onthouden wordt. Een opgebouwde relatie tussen een radiostem en de luisteraars kan ervoor zorgen dat de geloofwaardigheid van- en interesse in uw produkt of dienst verhoogd wordt.

Radio Hoeksche Waard is snel en persoonlijk

Radioreclame op Radio Hoeksche Waard kan zeer snel gerealiseerd worden. U kunt dus veel sneller uw potentiële klanten met radioreclame bereiken dan met elk ander medium.

ImageRadio stimuleert de verbeelding

Radioreclame roept een sfeer op die de verbeelding van de luisteraar aanwakkert. De luisteraar hoort alleen een stem en gaat zich een beeld vormen van het produkt. Door die verbeeldingskracht blijft de boodschap veel langer hangen en wordt beter onthouden. Bovendien is het heel eenvoudig om naar de radio te luisteren tijdens andere bezigheden.

Adverteren op Radio Hoeksche Waard kostbaar?

Adevrteren op Radio Hoeksche waard is juist heel goedkoop! Al voor euro 2.50 per commercial (incl. het maken van de commercial) dus voor de prijs van één enkele advertentie in een dag- of weekblad, adverteert u een volle maand 8x per dag op Radio Hoeksche Waard.

Radio Hoeksche Waard, met een oplage van 85.000 inwoners, sterk in de streek.

Meer informatie:
Bel 0621851308 of mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Radio Hoeksche Waard
Luister live naar de uitzendingen van Radio Hoeksche Waard via Internet:

Windows Media player
128 kb
Windows Media Player

Winamp
128 kb
Winamp


Radio Hoeksche Waard is ook te beluisteren via:

Tunein
 
Omroep HW apps
Download onze app voor live radio/tv en uitzending gemist.

Google Play
 
Nu te horen op RadioHW

Hero - Toen Ik Je Zag

Bekijk de playlist
 
Nu en straks op RadioHW
00:00 De beste mix
19:00 Hoeksche Waard Live Sport
21:00 De beste mix
00:00 De beste mix
19:00 Hoeksche Waard Live Actueel (donderdag)
 
Uitzending gemist
Uitzending gemist? Geen probleem. Beluister hier de laatste aflevering van je favoriete programma.

Overzicht programma's
 
 
Twitter
Volg onze twitter accounts
@omroephw
Ons officiele Twitter account met omroep nieuws.
@tvhw
Laatste nieuws en programmering van TV Hoeksche Waard
@nieuwsradiohw
Nieuwsradio Hoeksche Waard
@omroephwinfo
Nu en straks op Radio Hoeksche Waard plus muziekinformatie

Intranet

Sitemap
Sitemap

   
Disclaimer | © 1986 - 2015 Stichting Omroep Hoeksche Waard