Asieldier van de Week

Voor sommige katten wordt geen standaard thuis gezocht, maar bijvoorbeeld een plek waar ze veel vrijheid hebben en buiten kunnen leven. Dat kan te maken hebben met het feit dat een kat te wild is en niet meer kan wennen aan een huiselijke omgeving. In het geval van poes Pasha heeft het vooral te maken met haar karakter. Zij is het type kat dat graag zelf bepaalt wat er gebeurt en als iets haar niet zint, maakt Pasha jou dat goed duidelijk. Pasha is een eigengereide en pittige dame die het gezelschap van mensen geen must vindt, laat staan dat ze ‘s avonds bij je op de bank kruipt.
Het is niet zo dat Pasha niet van aandacht houdt en een aai vindt ze zeker fijn, maar Pasha gaat vooral het liefst haar eigen gang en daarbij houdt ze ábsoluut niet van drukte. De medewerkers van De Dierenstee denken daarom dat Pasha geen behoefte (meer) heeft aan een normale thuissituatie, maar meer aan een plek waar niets van haar verwacht wordt en waar ze alle vrijheid heeft. Men gunt iedere kat een warm thuis met veel aandacht, maar voor sommige katten is dat gewoon niet waar ze zelf naar op zoek zijn en wat het beste voor hen is.
Pasha is veel buiten te vinden, dus misschien is een boerderij of soortgelijke plek het meest ideaal voor haar. Natuurlijk is het fijn, en eigenlijk ook een vereiste, als Pasha een warme slaapplek heeft, maar overdag zal ze vooral veel buiten te vinden zijn. Wie denkt een geschikte plek te hebben voor Pasha kan uiteraard contact opnemen met De Dierenstee.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur