Asieldier van de Week

In De Dierenstee wacht een heel leuk duo, bestaande uit kater Ravi en poes Shira, op een nieuwe baas. Ravi en Shira zijn broer en zus en ze gaan bij hun nieuwe eigenaar voor veel gezelligheid zorgen!

Het duo is zes jaar oud en samen vormen Ravi en Shira een heel lief en aanhankelijk stel. In eerste instantie zullen ze misschien even de kat uit de boom kijken bij hun nieuwe baas, heel begrijpelijk natuurlijk, maar eenmaal gewend zijn Ravi en Shira veel in de buurt van hun baas te vinden. Shira kan iets meer haar eigen gang willen gaan dan Ravi, maar beiden zijn dol op een kroel en komen daar graag bij je om vragen. Wat broer en zus ook gemeen hebben, is dat ze beiden erg van rust houden en dat betekent dat ze hun huis niet (meer) willen delen met jonge kinderen en/of andere huisdieren. Een tuin wordt op prijs gesteld, al is vooral Ravi wat schrikachtig buiten en zal hij niet ver weg gaan. Hij en zijn zus zijn gewoon een leuk stel dat graag samen geadopteerd wil worden, ook al leven ze momenteel even gescheiden van elkaar. Shira eet namelijk speciale brokjes ter voorkoming van blaasgruis, daarom kan zij geen kamer met andere katten delen. Eenmaal in hun nieuwe thuis kan Ravi gewoon mee-eten met Shira. Wie heeft er een rustig thuis met tuin voor dit hele leuke duo?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.