Richard’s Platenkast (Di.21-23 uur), van 60’s tot Country & Blues..

Live Radio muziekprogramma met 1e deel 60’s & 70’s om 21 uur. Verwacht duo’s als Marvin Gaye & Tammi Terrell, Nancy Sinatra & Lee Hazlewood, Simon & Garfunkel en verder Roy Orbison, The Marbles, Velvet Underground, en onze eigen Kayak en Sandy Coast. In het 2e deel een mix van Blues, Soul, Country, Westcoast, Americana en singer-songwriters. Bekende namen als de Steve Miller Band, Little Feat en America, afgewisseld met Roots artiesten als Ray Bonneville, Zach Russell, Chip Taylor, Jesper Lindell, Roseanne Reid en Vera Sola en geniet van een intens mooi prachtduet tussen de Ierse Mick Flannery & Susan O’Reilly. Dat allemaal in “De Platenkast” Dinsdagavond tussen 21-23 uur. Klik Live Radio www.omroephw.nl of luister terug via Radio>Progr.Gemist>Platenkast>datum. Tips welkom. Samenstelling en presentatie Richard Zegers.

Leave a Comment