Nieuwe coordinator Odensehuis Hoeksche Waard

Na de ondertekening van haar arbeidsovereenkomst kon de nieuwe coördinator van het Odensehuis Hoeksche Waard, Suzanne van Atten-Vink (36) uit Numansdorp, kennismaken met de vrijwilligers.

Precies op dat moment was er een bijeenkomst van de gastvrouwen en -heren van het inloophuis voor mensen met geheugenproblemen en beginnende dementie in Boezem & Co aan de Boezemsingel in Oud-Beijerland.

Suzanne van Atten is de opvolgster van Deborah van Abkoude die met pensioen gaat. De nieuwe coördinator begint per 1 juli. Zij was ondersteuningsconsulente bij de Stichting Optimale Ondersteuning bij Kanker (OOK) die mensen met kanker en hun naasten hielp. Daarvoor was zij verpleegkundige oncologie.

Van de ondertekening van het arbeidscontract, samen met voorzitter Henk van Etten was een officieel moment gemaakt. De ambitie van de nieuwe coördinator is om de bekendheid van het Odensehuis nog verder te vergroten in het belang van mensen met dementie en de mantelzorgers.

Suzanne van Atten-Vink is erg gemotiveerd om in lijn met de uitgangspunten van het Odensehuis te kijken naar wat de bezoekers kunnen en willen in plaats van uit te gaan van wat men niet meer kan. Het Odensehuis is 5 dagen in de week open in Oud-Beijerland en één dag, donderdag, in Strijen; van 10.00 tot 15.00 uur.