Stemmen op nominaties ondernemersgala Hoeksche Waard 2024!

De nominaties voor de Ondernemersprijs en de Startersprijs voor het Ondernemersgala Hoeksche Waard 2024 zijn bekend en nu is het aan het publiek om de eerste selectie te maken. Voor beide prijzen is een mooie diversiteit aan ondernemers aangemeld.

Op de website www.ondernemersgalahw.nl staan alle genomineerde ondernemers en er kan gestemd worden op de eigen favoriet. Stemmen kan van 16 maart tot en met 8 april en de genomineerden die de meeste stemmen weten binnen te halen stromen dan door naar de volgende ronde: de presentatie aan een vakkundige jury.

Het stemmen staat voor iedereen open en de verwachting is dat opnieuw duizenden mensen hun stem gaan uitbrengen. Een duidelijk bewijs dat het publiek met de awards meeleeft en ondernemers hun achterban weten te mobiliseren.

Het thema van het gala is ‘Verhalen die je raken!’. Dit een belangrijk thema dat in alle uitingen zal terugkeren en aangevuld wordt met mooie voorbeelden om ook andere ondernemers te inspireren. Tijdens een feestelijke en spannende avond op 16 mei worden de winnaars beloond met hun welverdiende awards. Via de website zijn vanaf nu ook tickets voor het gala te bestellen.

Organisatievoorzitter Pim Verhage legt met dit evenement graag de nadruk op positiviteit en de passie van de genomineerden. “Het is een unieke mogelijkheid voor ondernemers om zich te presenteren. Hoe je het ook wendt of keert: Elke ondernemer in de Hoeksche Waard verdient wat ons betreft een dikke pluim.”

Foto: Heijblom Fotografie