Diverse leuke activiteiten op IKC De Meerwaarde

In maart vinden er diverse leuke activiteiten plaats bij IKC De Meerwaarde in Strijen.

Maandag 11 maart – start feestweek
IKC De Meerwaarde bestaat dit jaar 15 jaar. Ter gelegenheid hiervan viert zij, van maandag 11 tot en met vrijdag 15 maart, de hele week feest.
Maandag 11 maart vanaf 8.30 uur vindt de officiële opening plaats op het schoolplein. Alle leerlingen en de kinderen van de kinderopvang/peuterspeelzaal zullen dan het schoollied en een speciaal feestlied zingen. Ook worden er bellen de lucht in geblazen.

Vrijdag 15 maart – afsluiting feestweek
IKC De Meerwaarde sluit de laatste dag van de feestweek in stijl af. Alle kinderen doen mee aan een optocht, er is muziek en voor iedereen een ijsje. Bovendien wordt het schoolcadeau onthuld.
De onthulling van het schoolcadeau vindt plaats vanaf 8.30 uur.

Woensdag 20 maart – open dag IKC
IKC De Meerwaarde opent op woensdag 20 maart, tussen 8.30 en 12.00 uur, haar deuren voor ouders die op zoek zijn naar een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of basisschool voor hun kind(eren).
Tijdens de open dag kunnen zij een kijkje nemen in het IKC-gebouw en de lokalen/speelruimten, sfeer proeven en vragen stellen aan de medewerkers.

Heeft u vragen of wilt u zich van tevoren aanmelden?
Neem dan contact op met Marianne de Man, directeur van IKC De Meerwaarde. U kunt haar bereiken op 078-6742344 of per e-mail: m.deman@dehoekscheschool.nl