Volg jij de Facebookgroep Nationaal Landschap Hoeksche Waard al?

De Hoeksche Waard heeft is een prachtig landschap en ze verwelkomen je graag in de Facebookgroep “Nationaal Landschap Hoeksche Waard.”. In deze groep delen leden prachtige foto’s en video’s van de natuur in de Hoeksche Waard. Ze nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze groep. Of je nu een natuurfotograaf bent, een liefhebber van natuurwandelingen, of gewoon nieuwsgierig bent naar het landschap van de Hoeksche Waard – deze groep is voor jou! Word lid en laat je verassen door alle prachtige natuurfoto’s uit deze regio, deel jouw persoonlijke natuurfoto’s,  bewonder de creatieve bijdragen van medeleden en blijf op de hoogte van alle bijdragen en speciale momenten.  Bekijk de groep en wordt lid via de volgende link: https://www.facebook.com/share/ciNK9M2Z6UbDwhsP/?mibextid=K35XfP