Asieldier van de Week

In een van de gastgezinnen van De Dierenstee wacht het duo Cosmo en Pepper op een fijn thuis. Broer en zus zijn zes maanden jong en waren bij hun binnenkomst in De Dierenstee nog vrij schuw. Kittens en schuwe jonge katten verhuizen in zulke gevallen bijna altijd naar een gastgezin. En daar hebben Cosmo en Pepper de afgelopen maanden gelukkig flinke stappen gemaakt, de gastouders zijn heel trots op ze!
Pepper vindt het contact met mensen nog altijd wat spannend, geaaid worden is voor haar bijvoorbeeld nog een stapje te ver. Wel is Pepper steeds vaker in de buurt van mensen te vinden, zeker als Cosmo bij haar is. Pepper volgt haar broer namelijk vaak en kan heel leuk met hem spelen. Ze ziet dat Cosmo helemaal niet bang is voor mensen en hen heel leuk vindt en daarom is de verwachting dat het niet lang duurt voordat ook Pepper overstag gaat! Haar broer komt inmiddels heel graag kroelen en geniet daar zichtbaar van. Cosmo is een heerlijk blij ei, een heel lief ventje. Hij is graag bij je in de buurt en is dol op spelen, met mensen én met zijn zusje Pepper!
Voor dit leuke stel wordt een rustig thuis gezocht en een baas die begrijpt dat Pepper tijd nodig zal hebben om te wennen en in het contact met mensen nog erg onzeker is. Verwacht wordt dat broer en zus na verloop van tijd naar buiten willen, dus een tuin is een pre!
Wie Cosmo en Pepper een fijn thuis kan bieden, wordt aangeraden eerst contact op te nemen met De Dierenstee, want het duo woont nog steeds in het gastgezin in Oud-Beijerland.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.