Asieldier van de Week

Al ruim vier maanden wacht de zeven jaar oude Pasha, een kruising tussen een Duitse herder en een Amerikaanse staffordshireterriër, in De Dierenstee op een nieuw thuis. Er is helaas nog nauwelijks voor haar gebeld of gemaild en dat is heel vreemd, want Pasha is echt een hele lieve en enthousiaste hond. Ze is sociaal, graag bij je in de buurt en dól op spelen en zwemmen. Pasha beheerst de commando’s, kan mee in de auto en loopt over het algemeen netjes mee aan de lijn. En is Pasha toch iets te enthousiast en wordt er daardoor aan de riem getrokken, dan is ze goed te corrigeren. Pasha is een ontzettend fijne huisgenoot als je haar een gezellig, maar vooral rustig thuis kunt bieden. Veel drukte om haar heen, bijvoorbeeld door de aanwezigheid van jonge kinderen, vindt Pasha namelijk niet zo fijn. Ook wordt Pasha niet bij een andere hond geplaatst ,richting soortgenoten reageert ze namelijk wisselend. Daarnaast kan Pasha ook vrij beschermend zijn en dat is wel een aandachtspunt voor haar toekomstige baas. Pasha heeft echt een sterke en zelfverzekerde eigenaar nodig, want hoe onzekerder je bent, hoe meer Pasha je gaat beschermen.
Verder is het belangrijk om te melden dat Pasha een vetallergie heeft en daarom speciale brokken eet. Ze heeft wat last van gevoelige darmen, iets dat bijvoorbeeld kan opspelen als Pasha stress ervaart. Een rustige plek, zonder andere huisdieren en jonge kinderen, is dus heel belangrijk voor haar, net als een rustige en stabiele baas. Wie staat, zowel letterlijk als figuurlijk, stevig in zijn of haar schoenen en heeft een passende plek voor lieve Pasha?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.