Asieldier van de Week

Naast een paar jonge duo’s wacht er in De Dierenstee ook een ouder stel op een nieuw thuis. Het zijn poes Lizzy (zwart met wit) van zes jaar oud en haar vriendin Milka (wit met zwart), zij is met haar twaalf jaar een stuk ouder dan Lizzy.
De meiden komen uit een hele rustige omgeving, zonder andere huisdieren en kinderen, en zo’n zelfde plek wordt nu ook weer voor Milka en Lizzy gezocht. Ze hebben ook echt een rustig thuis nodig. Lizzy is bijvoorbeeld vrij afwachtend en soms zelfs een beetje schuw te noemen. Als je haar kamer binnenstapt, zal Lizzy niet direct op je afkomen. Een aai over haar kop vindt Lizzy zeker fijn, maar ook als ze zich op haar gemak voelt bij je, zal ze altijd een beetje op haar hoede blijven. En hoewel Milka veel aanhankelijker en socialer is dan Lizzy, vindt ook zij het niet fijn als het heel druk is om haar heen. Maar Milka vraagt wél heel duidelijk om aandacht van haar baas en is daarmee ook meer aanwezig in huis. Twee verschillende karakters dus, maar ze zoeken hetzelfde: een rustig thuis. Een tuin is geen must, want Milka en Lizzy hebben altijd binnenshuis geleefd. Het enige waar de toekomstige baas van dit leuke duo rekening mee moet houden is de te snel werkende schildklier van Milka. Hiervoor krijgt ze tweemaal daags een tabletje door haar eten, dat ze moeiteloos opeet.
Wie heeft een rustig thuis voor dit lieve duo?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.